Ron de Ridder “Geloof me”

Ron de Ridder start het nieuwe jaar meteen goed met een knaller van een nieuwe single. De populaire Gelderse zanger dook de studio in met Lei de Bruyn ( Royal Music Productions ) met de kraker “Geloof me” als resultaat. Het is de opvolger van “Proost op het leven” waarmee Ron de Ridder eerder hoge ogen gooide.


De Gelderse Ron de Ridder timmert al jaren aan de weg. Hij heeft al een 20 tal solo singles uitgebracht met clip, maar opvallend waren de singles “Wondermooie dag” en “Engel aan mijn zij”, waarmee hij veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wist te vergaren.
Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Geloof me”, een echte feelgood single die ongetwijfeld weer menig muziekhart op hol zal laten slaan, en op de planning staan nog 2 andere singles dit jaar.
2022 zal Ron de Ridder weer volop in de schijnwerpers van muziekland komen te staan !
De videoclip is inmiddels al te vinden op Youtube. De single is ook te vinden op diverse downloadportals zoals Spotify en Deezer.