Quido van de Graaf haalt ‘Inspiratie uit jaren 80’ in nieuwe single.

Al geruime tijd liep zanger Quido van de Graaf met een idee voor een nieuwe single. Vooral de jaren 80 inspireerden hem, zowel qua tekst als muziek. Zijn kersverse single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ ontstond op een schrijfkamp en de verwachtingen zijn hooggespannen voor de sympathieke zanger.

 Na zijn laatste single Over en Uit kon een volgende productie niet uitblijven. Zijn nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ heeft zowel qua zang als qua muziek duidelijk het signatuur van de zanger. Hij krijgt er steeds meer plezier in om zelf mee te werken aan een nieuw project en gaat er dan ook voor de volle honderd procent voor. Zijn nieuwste single ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ is ontstaan op een schrijfkamp en niets is aan het toeval overgelaten om er echt een mega productie van te maken.

Zijn hand is duidelijk hoorbaar en ook de tekst is herkenbaar en zou volgens Quido zelfs wel eens autobiografisch kunnen zijn. ‘Mijn inspiratie heb ik gehaald uit de jaren 80, dat is wat muziek betreft ook een tijdperk wat mij aanspreekt en waar ik me lekker bij voel. Met deze single laat ik zien dat ik heel veelzijdig ben en open sta voor meerdere stijlen. ‘Nu Weet Ik Het Zeker’ mag dan de Quido sound hebben, het klinkt toch meer pop dan men normaal van mij gewend is, maar dat maakt het juist zo spannend en uitdagend.’