OBZ – Een Tactisch Barfje

OBZ komt met de opvolger van de megahit “Ik ben kachel”.  De mannen uit het dorp Oudebildtzijl (u weet nu meteen waar de afkorting voor staat) werden in korte tijd megapopulair.  Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden er voor dat OBZ een begrip werd. Naturlijk ook airplay op 538 en RADIONL.

Deze week verschijnt de nieuwe single van OBZ. Titel van dit nummer is “Een tactisch barfje”.

Alle mensen die regelmatig stappen (vroeger kon dat) weten wat ‘een tactisch barfje’ betekent. Om hygiënische redenen leggen wij het in dit schrijven niet uit.

OBZ bestaat uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. Dylan is niet alleen de producer van OBZ, hij produceerde ook nummers van oa. De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers, en Wilbert Pigmans.