Nieuwe single Sandra Vanreys

Sandra Vanreys behoeft eigenlijk geen introductie. Ze heeft meer dan 30 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen.

Ook de radiostations weten haar muziek te waarderen want je hoort de muziek van Sandra op vele (inter) nationale radiostations. De hoop is dan ook dat haar nieuwe single “Without You” geschreven door Sandra en uitgebracht op het NEO Music label zich mag gaan verheugen op veel airplay.

Biografie Sandra Vanreys

Sandra Vanreys (11 september 1964) is een toonaangevende countryzangeres uit Aalten die al jaren populair is bij countryminnend Nederland. Zij is inmiddels acht keer uitgeroepen tot beste countryzangeres van Nederland door lezers van het maandblad Country Gazette. Tevens is zij uitverkozen tot nummer een millennium countryzangeres van Nederland. Naast Engelstalig werk verschijnt neemt zij ook nummers in het Nederlands en in het Duits op. Zij toert door verschillende Europese landen en in Canada en Noord-Amerika waar zij tevens op de televisie te zien is geweest. In de Achterhoek is tevens nog een trein naar haar vernoemd.