Na vier jaar komt er weer een nieuwe cd van Frank Boeijen!

Op vrijdag 14 januari 2022 presenteert Frank Boeijen zijn nieuwe album Subliem Gebaar. Zijn 30e cd bevat 13 nieuwe liedjes. Frank schreef de nieuwe nummers in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders.

In de loop van 2022 zal het album ook op gekleurd vinyl verschijnen. Frank Boeijen start zijn nieuwe theatertournee op 11 februari 2022. Onder begeleiding van gitarist Peter van Benthem, bassist Charles Nagtzaam, pianist Ton Snijders en drummer Mark Stoop. Met een keuze uit zijn omvangrijke oeuvre, doet Frank met zijn band vele theaters aan in Nederland en Vlaanderen.
De liedjes van Subliem Gebaar zullen uiteraard centraal staan.
Tracks:
Die Zelfbedachte Hemel
De Morvan Bij Zonsopgang
In Tijden Van Stilte
Vreemd En Vertrouwd (live)
Het Park
Of Ligt Het Aan Mij
Mijn Geliefde Luisteraar
De Man En De Engel
Als Geen Ander
Woord Voor Woord
Een Subliem Gebaar Van Liefde (live)
Meer Dan Liefde
Zo Mooi Voor Mij
Concertagenda Theatertournee 2022:
11 februari t/m 28 mei 2022