Jeffrey Hoekstra – Je kan van mij de klere krijgen

Deze debuutsingle van de uit Friesland komende Jeffrey Hoekstra, geeft een duidelijke boodschap weer! Niet zomaar een Liefdeslied of een hartverscheurend levenslied.. Nee.. Ditmaal is het heel duidelijk. Van hem kan ze de klere krijgen!

De Friese zanger wou al een tijdje zijn eerste eigen plaat uit brengen en is in Nijland bij JOLEY Audio Studio op zoek gegaan naar een bij hem passend geheel.
Verschillende verhalen zijn over en weer gedeeld waarna er één boodschap duidelijk boven kwam.
Dat verhaal is vertolkt naar deze debuut single. “Je kan van mij de klere krijgen” is een track geworden waarin duidelijk word geschetst dat je veel om iemand kan geven, maar als je op je hart wordt getrapt, (hoe moeilijk het ook lijkt) het gevoel ineens 180 graden kan draaien.