Is volkszanger Hank Adams “Het best bewaarde geheim” van Amsterdam??

‘De Amsterdamse Volkszanger Hank Adams kwam ik onlangs tegen via een chat op mijn socials, hij stuurde mij een paar tracks die hij enige tijd geleden opgenomen had en vroeg daarbij mijn mening.

Dat is het leuke van het in de muziek actief zijn! Hank is een geweldige volkszanger en ik verbaasde mij dan ook dat ik hem nog niet kende.
Het door Co van Raaijen geschreven en gecomponeerde liedje “Jouw lieve glimlach” is er eentje die hij geweldig vertolkt, en die in de smaak gaat vallen bij de fans van Nederlandstalig lied, daarvan ben ik overtuigd, aldus Ronald van RHB.

Hank Adams:
Wat leuk dat een chatsessie zulke bijzondere gevolgen kan hebben. Ik heb door omstandigheden de laatste jaren mn zangcarriere op een laag pitje gezet. Totdat ik Ronald sprak en zijn enthousiasme op mij oversloeg. Ik ben na de chat naar Nijkerk gereden om verder te bespreken wat wij voor elkaar konden betekenen. Ook in dit gesprek werd duidelijk dat de klik aanwezig was en ik mijn loopbaan als artiest ga vervolgen met de hulp en ondersteuning van RoodHitBlauw Producties.

Op 9 Febr. 2022 zal “Jouw lieve glimlach” uitkomen