Helmonder “Gerrit Vos” pakt zangcarriere weer actief op !

Het is een tijdje stil geweest rondom Gerrit Vos als artiest en het optreden en het zingen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom is er onlangs, samen met zijn platenlabel en management Rood-Hit-Blauw Producties, besloten om vanaf nu weer actief verder te bouwen aan zijn zangcarrière!

Zijn nieuwe single is besproken en gepland om uit te brengen!

Ronald Rood-Hit-Blauw:
Ik wist dat Gerrit nog een aantal hele mooie liedjes op de plank had liggen die opgenomen zijn bij Manfred Jongenelis. Duizend rode rozen is daarvan een voorbeeld en te mooi om niets mee te doen! Na Gerrit hierover te hebben gesproken vind ik het geweldig weer verder met hem te gaan werken en de liedjes aan de fans te presenteren. Uiteraard met een mooie bijpassende clip waarbij het draaiboek al is geschreven.