Dennis van de Polder “Ik ga”

De nieuwe single van Dennis van de Polder heeft de titel “Ik ga” gekregen. Dennis is geboren in Rotterdam-Delfshaven. Hij was een klein druk mannetje, altijd nadrukkelijk aanwezig. Muziek werd er met de paplepel ingegoten en zijn vader speelde, niet onverdienstelijk accordeon.

Als 7-jarige ging Dennis (vrijwillige verplicht) op orgelles. Niet zomaar bij een vereniging, maar privéles van één van de beste toetsenisten (orgel en accordeon) van Rotterdam en omstreken Dhr. Rino van der Laan. De basis was gelegd en het einde van het “orgeltijdperk” kwam in zicht. Zijn eerste keyboard en synthesizer kwamen binnen in “Huize Polder” en vanaf dat moment kwam ook zijn interesse in het zingen. 

Met zijn ooms, welke werkzaam waren bij Sportpaleis Ahoy, mocht hij regelmatig mee, en raakte hij meer en meer geïnspireerd door de concerten van o.a. Lee Towers. Vanaf zijn moeders haar 50e verjaardag is het begonnen. Hij schafte een kleine pa-set aan en tot zijn grote verbazing bleek hij niet alleen een lach maar ook een traan te veroorzaken bij het publiek. 

Kleine optredens, talentenjachten bleken de juiste leerschool, wat resulteerde in een finaleplaats van het Rotterdams songfestival (2e plaats) in 2005, georganiseerd door muzikant Adri Troost. In 2006 kwam zijn eerste cd uit. Menig bruiloft, verenigings- en bedrijfsfeest en feesttenten hebben inmiddels de revue gepasseerd. Optreden blijft het mooiste wat er is en of “Sportpaleis Ahoy” op zijn cv kan worden bijgeschreven? Hij blijft ervan dromen….

De single “Ik ga” is te beluisteren op Spotify, YouTube en verkrijgbaar bij de bekende downloadportals.