DE SOPRANEN ADYA NOMI DUO STARTEN 2022 MET “FLOWER DUET”

Sinds de sopranen Emilie Graff en Bettina Kendip zich bij ADYA Classic Orchestra voegden, bewijzen de sopranen Nomi Duo na “Mull of Kintyre” en Testament”, nieuw werk, een brede waaier van stijlen aan te kunnen.


Hopelijk heeft Flower Duet ook genoeg magie om harten over de hele wereld te winnen. Met dit klassieke werk, hopen zij zich verder te profileren in nieuwe opnames, optredens en concerten. De samenwerking met het ADYA Classic Orchestra zorgt daarbij voor de nodige magie.

Het Flower Duet is een duet uit de
eerste akte van de bekende opera Lakmé die in 1883 in Parijs in première ging. Het werd gezongen door de dochter van een priester, terwijl ze bloemen ging verzamelen bij een rivier.
Dit nummer wordt veelvuldig gebruikt
in advertenties en films en is populair als concertstuk.