Crossover op de grens van 3 provincies leidt tot opvallende popsong!

De samenwerking tussen de Oeffeltse zanger/liedjesschrijver Hub Rasker, de Nijmeegse zangeres Gwen Tummers en de Gennepse rapper Fabio Smits alias Smitje leidde onlangs tot het ontstaan van hun allereerste singlerelease.

De poppy single Ik Kom Naar Jou is een crossover van stijlen waarin een opvallende rol is weggelegd voor de Nederlandstalige rapper uit het Noord-Limburgse Gennep.
Hub Rasker vertelt; “Met Fabio had ik al langer de afspraak om eens iets samen te gaan doen en toen ik het liedje Ik Kom Naar Jou schreef zag ik daarin meteen de kapstok om die gewenste samenwerking echt tot uitvoering te brengen”.
Smitje schreef zijn rap bijna letterlijk achter de microfoon en “on-the-go” en maakt daarmee zijn rol als woordkunstenaar meer dan waar!
De Gelderse Gwen Tummers raakte op een heel andere manier bij het project betrokken. “Gwen’s stem liet me niet los na het zien van een Youtube filmpje waarin ze een Doe Maar liedje covert” vertelt  Rasker. “Gelukkig wilde Gwen graag meedoen!”.
Voor de opnames streek het 3-tal neer in Rasker’s eigen Hen Hut Sound Studio, alwaar de Brabander ook de productie van de kersverse single voor zijn rekening nam. Het kleurrijke artwork bij de single is van de hand van Nova de Hoo.
Ik Kom Naar Jou is een Nederlandstalige crossover geworden waarin Rasker, Tummers en Smits de grenzen van hun eigen genres opzoeken en hun liefde voor muziek letterlijk buiten hun eigen provinciegrenzen laten horen.
 de single is te vinden op alle grote platforms zoals Spotify, Apple Music en Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=be9hRHqZf-g