Chiprekt is een gloednieuwe band uit Emmen!

De basis werd een paar jaar geleden gelegd door Bert Veldkamp (37) en Michael Kes (30). Beiden ieder op hun eigen manier actief in de muziek vonden ze dat het tijd was om met iets nieuws op de proppen te komen.

Na het uitwisselen van idee├źn op muzikaal gebied besloten de mannen hun krachten te bundelen. Met Niels Voskuil op drums is “Social Mimicry” hun eerste wapenfeit! Social Mimicry is een lekker eigentijdse uptempo song geworden met een unieke sound!De song is in eigen beheer uitgebracht via CD Baby, de naam van ons label is Veldkamp Music.

“Social Mimicry” is opgenomen, gemixt en gemastered bij “Veldkamp Music Studio” te Emmen. De compositie en de tekst staan vermeld onder de naam “Chiprekt”. De drumpartijen zijn verzorgd door Niels Voskuil.