Benno van Vugt maakt feestversie van ‘Meisjes met rooie haren’.

Benno van Vugt heeft een feestversie gemaakt van het liedje Meisjes met Rooie haren”. Met een lekkere beat en heerlijke accordeon sound is het een echte kroegenversie  geworden van deze populaire hit uit vroegere tijden!


De populaire Tilburgse feestzanger Benno van Vugt is een waar fenomeen geworden in
Nederland! Na het succes van zijn vorige singles; Hatseflatse en “Een trekker mag nie
piepen” heeft hij wederom een nieuwe feestknaller gemaakt.

Zijn nieuwste singel is een feestelijke remake van het nummer; Meisjes met rooie haren” waarmee Arne Jansen destijds veel succes had.

Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in om deze lekker nieuwe feestplaat op te nemen. Met een lekkere beat en heerlijke accordeon sound is het een echte kroegenversie geworden van deze populaire hit van vroeger! Benno van Vugt is naast zijn drukke baan als schoonmaker en feestartiest ook nog eens wekelijks op de radio te horen bij Omroep Brabant, waar hij zijn eigen item heeft in een populair ochtendprogramma! De single “Meisjes met rooie haren is vanaf Januari 2022 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de creatief gemaakte videoclip zal o.a. te zien zijn via Youtube.