Andre Pronk maakt hilarische carnavalskraker over zijn knuppel!

Zijn nieuwste feestknaller “Druppel aan mijn knuppel” is een knotsgekke plaat met een schuin randje, voorzien van een lekkere beat met een heel commerciële sausje!!


De bekende Rotterdamse feestartiest Andre Pronk is onverminderd populair! Vooral zijn jeugdige fans gaan helemaal los op zijn feestnummers met titels als: “Laat je likkuh!” en “Ik zie een aap”.
Aan dat illustere rijtje voegt hij opnieuw een spraakmakende titel toe met zijn nieuwste feesthit;
“Druppel aan mijn knuppel”. Een knotsgekke plaat met een schuin randje tekst voorzien van een lekkere beat met een aanstekelijk commercieel sausje!
Nadat hij vorig jaar samen ging werken met de bekende allround producer André Kooiman uit
Raamsdonksveer is het niveau van zijn nummers flink opgekrikt. Samen maakten ze van een pikant idee een geweldige feestplaat, met een ietswat dubbelzinnige tekst. Tevens is er een stoute videoclip gemaakt met 2 pikante meiden, waaronder zangeres Iris Queen, die naast Andre Pronk een hoofdrol vertolkt! De videoclip (gemaakt door Ron de Cameraman, bekend van SBS6) zal te zien is op het Youtube kanaal van AKMP en op de bekende TV kanalen.
De nieuwe single van Andre Pronk; Druppel aan mijn knuppel is medio januari 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze ontzettend commerciële en beetje ondeugende feestplaat heeft Andre Pronk zeker een grote potentiële carnavalskraker 2022 in zijn handen die veel luisteraars rooie oortjes zal gaan bezorgen!
Dit moet je zeker zien en horen om erover mee te kunnen praten!