“Wonderkind” – nieuwe single DJO spontaan ontstaan

Na 4 eerdere succesvolle releases: ‘Mijlenver’, ‘Kijk maar om je heen’, ‘De Realiteit’ en ‘Hou het vast’ , brengt DJO haar nieuwe single ‘WONDERKIND’ uit. Een ontroerende song met een autobiografisch verhaal.

WONDERKIND‘, kwam spontaan uit mijn pen gevloeid bij de geboorte van mijn eerste kleinzoon.  Meteen overspoeld met onvoorwaardelijke liefde en geluk. Een herkenbaar gevoel voor vele mensen dat ik graag met iedereen wil delen. Een wonder, zo bijzonder, meer dan een wens, zegt DJO.

DJO uit haar creativiteit in songteksten schrijven en backingvocals inzingen voor zichzelf, maar ook voor tal van andere artiesten. Bij ‘ArtSoundStudio’s’, de muzikale thuishaven van DJO en haar partner Jean-Pierre Kerkhofs, die trouwens de composities en arrangementen voor zijn rekening neemt, is muziek dagelijkse kost.

Op de planning staat een full album, dat klaar is om uit te brengen. “Er zullen een 11 tal songs opstaan, waaronder uiteraard ook de nieuwe single ‘WONDERKIND’ en de vorige 4 singles. De andere songs zijn ook bijna volledig klaar, we voegen nog een final touch toe” , besluit een enthousiaste DJO.