Tom Haver – Dit Gaat Niet Goed

Tom Haver, is niet alleen een van de meest geboekte artiesten van Nederland, maar ook een graag geziene artiest in binnen- en buitenland. Van de Spaanse Costa en de Oostenrijkse bergen tot en met de Dutch Club in Chicago, overal waar Tom Staat is feest en kwaliteit gegarandeerd.

De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Samen Vanavond, Lisa, Zomer in je ogen, Hoe komt het, Dronken van geluk en Nacht na Nacht. Daarnaast zingt hij een mix van diverse binnenlandse en buitenlandse tophits met zijn eigen unieke stemgeluid en uitstraling. Zijn uiteindelijke doel; Het publiek net zo hard te laten genieten als hij zelf doet van zijn optredens.

Tom is al sinds 2009 een van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan, opgericht door Jan Froger, vader van René Froger en sinds 2003 bijna een legende in de Skihut in Rotterdam. Na zijn concert op Texel waar hij een duet zingt met Wolter kroes heeft hij de smaak te pakken en diverse live duetten met onder andere Yes-R, Mart Hoogkamer, Rene Karst en Gerard Joling volgen elkaar in rap Tempo op bij zijn optredens in het land.

In 2021 krijgt Tom zijn Debuut album “HOOFDSTUK1” uitgereikt uit handen van Gerard Joling en dit album heeft inmiddels meer dan 1 miljoen streams op de teller! Tom treedt als een van de meest innemende zangers nog steeds met dezelfde energie en overtuiging op die we al jaren van hem gewend zijn.