Tim Hemme werd geïnspireerd door vroegere hobby

De “Flippo Song” is de titel van de nieuwe single van Tim Hemme. Normaal altijd muziek aan het maken voor artiesten maar nu ook even zelf wat nummers gecomponeerd. Een aantal van die nummers staan op het pas verschenen album en als extra kwam daar deze single bij. De “Flippo Song” ontstaan in een gesprek met muziekpromotor Geert Hakze.

Beide hadden ze namelijk vroeger de hobby sparen van Flippo’s. En niets was teveel om juist die ontbrekende Flippo te bemachtigen. De rage van het sparen was zo groot dat de zakken Chips in de supermarkt veelal al waren geopend en de flippo’s waren verdwenen. Dat gesprek was aanleiding voor Tim om er een song van te maken die vandaag is verschenen. De “Flippo Song” is te zien op You Tube en vanaf de komende week ook te downloaden en streamen via de bekende portals.