SIDNEY JR. & SIDNEY BISCHOFF ” Helemaal lijp met m’n Shisha pijp”

‘Spraakmakend, hilarisch en voor zover bekend is er nog nooit een lied verschenen over de shisha pijp. Althans dat menen Sidney Bischoff en z’n zoon Sidney Jr. die daar grondig onderzoek naar hebben gedaan.

Sidney, die in de wandelgangen altijd ‘De zingende oliebollenbakker’ genoemd wordt, heeft al een groot aantal Nederlandstalige singles op naam staan.

Z’n zoon Sidney Jr. duikt ook met regelmaat de studio in om rapnummers op te nemen en uit te brengen onder de artiestennaam Sidney Jr.

Ze hadden het een tijdje geleden al eens over gehad om samen een keer iets te gaan doen, maar daar bleef het dan ook bij. Onlangs trok junior aan de bel of er nog een keer iets gepland zou worden en zie hier het resultaat ; ” Helemaal lijp met m’n Shisha pijp”.