Rosita voelt zich alleen!

Het zijn de donkere dagen voor kerst maar toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn wat de klok slaat. Zo ook in de track van Rosita, al geeft ze wel aan dat er altijd een moment komt waar je er sterker uit komt dan dat je daarvoor was. De Track met de Titel “Allinnich” Is een pracht van een Friese plaat geworden.

Zangeres Rosita is een zangers die al menig tijd actief is in de muziek industrie. Vele nummers van haar zijn al de bekende Ether in geslingerd en verschillend piraat kent haar van de vele jingles en tunes die speciaal op maat door de tijd heen zijn gemaakt.

Het is door omstandigheden enige tijd stil gebleven rondom de zangeres. Toch mede door de vele vragen naar nieuwe muziek en haar eigen gevoel, kroop het muzikale bloed waar het niet gaan kon en heeft ze de stoute schoenen aangetrokken om weer een nieuwe plaat op de markt te brengen.

Ditmaal is het allemaal wel net wat anders.. Geen cover en geen bekende meezinger maar een compleet zelf geschreven nummer. Zoals ze zelf aangeeft is het een plaat geworden die men waarschijnlijk niet van haar verwacht maar ondanks alles voelt het toch vertrouwd. Vooral omdat het een eerste zelf geschreven track is blijft het natuurlijk een spannend iets maar toch kunnen we gelijk zeggen dat het inderdaad anders is maar wel per direct in het gehoor licht als een echte Rosita plaat!