“Rico van E” … “Naar de Noorderzon”

Rico van E is geboren en getogen in Groningen. Hij heeft één grote hobby en dat is muziek maken. Ruim twintig jaar geleden is die passie opgebloeid. Het begon met opnames maken op een cassetterecorder en jaren later waren zijn clips op social media te zien.

Al vrij snel kreeg Rico aanvragen voor feesten en partijen en heeft hij besloten om zijn eerste nummer op te nemen. Zijn eerste nummer was “Verloren tijd” van zijn grote voorbeeld Frans Bauer. Het nummer werd opgenomen in de studio van Will Geerling.

Zijn nieuwste nummer “Naar de Noorderzon” gaat over zijn eigen privé situatie. Een relatie wordt na 14 jaar beëindigd, maar ze kwamen er al snel achter dat ze toch bij elkaar horen. De tekst is geschreven door Patricia Geerling en geproduceerd door Will Geerling.

Het nummer “Naar de Noorderzon” is te beluisteren op Spotify, YouTube en verkrijgbaar bij de bekende downloadportals.