Peter Wessel ft Bertus Borgers komt met nieuwe single

Peter is een ouwe rot in het vak. Al zijn hele leven speelt hij gitaar in diverse bands. In 2017 presenteerde Peter zijn eerste solo CD, met door hemzelf geschreven en in Zeeuws dialect gezongen popmuziek.

In 2021 besloot Peter de nieuwe songs die hij inmiddels had geschreven niet meer als één album uit te brengen maar als een serie singles. Een van deze nummers springt er tussenuit omdat de gastmuzikant in dit geval niet zomaar de eerste de beste is. Tijdens een toevallige ontmoeting vroeg Peter overmoedig aan Bertus Borgers of hij een bijdrage wilde leveren aan de song: Saeme hae. ( ja precies, dat is Zeeuws voor: Samen gaan ) Zonder aarzelen zegde Bertus zijn medewerking toe en een paar weken later stond zijn saxofoon te schitteren in de mix. Peter ongelooflijk blij.