Monique Smit, Pascal Redeker, Henk Dissel, Mike Peterson en Rutger van Barneveld vieren samen KERST

Ieder jaar maken ze bij Sterren NL een mooie kerstspecial. Ook dit jaar hebben ze iets heel bijzonders gedaan. In het Ho-ho-ho Hotel op een prachtig landgoed in Groningen komen Monique Smit, Pascal Redeker, Henk Dissel, Mike Peterson en Rutger van Barneveld bij elkaar om Kerstmis te vieren.

Samen versieren ze het landgoed en bereiden ze het kerstdiner. Er is tijd voor goede gesprekken, maar er wordt vooral ook veel plezier gemaakt tijdens verschillende activiteiten. Als klap op de vuurpijl zingen ze allemaal hun eigen kerstlied voor elkaar.

Aflevering 1

De eerste aflevering kun je op maandag 20 december vanaf 8.00 uur bekijken via onze website en op ons Youtube-kanaal. In deze aflevering komen de artiesten aan op het landgoed en gaan ze aan de slag met kwasten en verf. Rutger neemt nog ‘even’ zijn kerstsingle op in de studio. Ze sluiten de dag af met een heerlijk diner in de oude paardenstal op het landgoed, waar Rutger zich bij de groep voegt.

Vanaf maandag 20 december op www.nposterren.nl en het Youtube-kanaal van Sterren NL!

Op eerste kerstdag ; Ho-ho-ho Hotel om 11.00 uur op NPO1 uit met hierin alle liedjes die ze voor elkaar gezongen hebben en een samenvatting van de activiteiten.