Martine Fleming nieuwe single heet “Alles komt goed”

Martine Fleming maakte een aantal jaren geleden een overstap van marketing naar een muziek carrière. Ze schrijft  haar eigen nummers, brengt ze uit en treedt regelmatig op, alhoewel dat laatste nu natuurlijk nu met Corona minder is.

Alles regelt ze zelf, ze is een zogenoemde ‘Independent artist’.  En als onafhankelijk artieste heeft ze de afgelopen jaren meerdere Engelstalige nummers uitgebracht die niet alleen in Nederland maar ook op buitenlandse radiozenders regelmatig te horen waren.  Na 9 Engelstalige nummers was het haar partner Tom die haar de vraag stelde of ze eens een Nederlandstalig nummer wilde schrijven en ze was direct enthousiast. Samen met Ton Snijders ging ze aan de slag en samen zijn ze in de ochtend begonnen en aan het eind van de dag was de song klaar. Het nummer heeft de titel “Alles Komt Goed” meegekregen  en is een muzikale vertaling die indirect betrekking heeft op de tijd van nu, maar het kan over elke lastige situatie gaan. Het  gaat over omgaan met dit soort situaties, een manier van focussen op wat wel kan, focussen op wat het belangrijkste is en erin blijven geloven dat alles goed komt. “Alles komt goed” verkrijgbaar via de download portals en  streaming sites.