Marco Gevers – Als jij van een vrouw houdt

Een half jaar geleden presenteerde Marco Gevers z’n debuutsingle ‘Leven, lachen, liefde’. Achteraf was het vanwege de vrijheid die we grotendeels terugkregen m.b.t. Covid-19 een perfecte timing. Het heeft hem best veel optredens, interviews en airplay opgeleverd.

Op het moment dat Marco de opvolger ‘Als jij van een vrouw houdt’ opnam had hij niet voorzien dat er vanaf 19 december weer een harde lockdown van kracht zou zijn.  Marco liep al lange tijd met het idee in z’n hoofd om ‘Have you ever really loved a woman’ van Brian Adams in een Nederlandstalig jasje te steken. ‘De originele versie is één van de favoriete Engelstalige nummers van mijn moeder. Omdat ze de plaat vroeger grijs draaide ben ik er als het ware mee opgegroeid. Eigenlijk heb ik deze single dan ook een klein beetje voor haar gemaakt. Frank heeft het tempo verhoogd zodat er lekker op gedanst kan worden. Voorlopig gaat dat dus niet wat worden, maar uiteindelijk moet dat goed komen.