IrisQueen lanceert haar eerste kerstliedje getiteld “Jingle Balls”. 

De in Amsterdam geboren Iris, is geen onbekende meer in de Radio/Tv en Muziek wereld. Na meegedaan te hebben aan verschillende tv programma’s (Lang leve de liefde, Slechtste chauffeur, Daten met een Ex) heeft haar bekendheid een enorme boost gekregen.

12.400 volgers op insta, 250.000 views op haar videoclips op YouTube waarbij ze ook enkele rapnummers op haar naam heeft geschreven met veel succes, bekend van “Dumpert tot aan Sbs6”.

 Iris bracht afgelopen zomer nog een liedje uit getiteld “Geboren artiest” zoals Iris zich nog dagelijks voelt. Het leven van een artiest gaat niet altijd over rozen. Maar eind oktober dacht Iris: ik wil weer eens een nieuw liedje. Dus ze trok de stoute schoenen weer eens aan en stuurde een appje na haar producer Roy Otters. Er werd direct een datum ingepland voor een nieuwe afspraak. Iris pakte direct haar pen en begon wat ideeën op te schrijven maar zoals ieder schrijver weet gaat dat niet zo vaak van 1,2,3.

Iris legde haar pen maar weer eens opzij en pakte haar sportspullen om naar de sportschool te gaan. Even later zat Iris op een sportfiets en trapte rustig heen en weer en pakte haar gsm tevoorschijn en na 10 minuten stonden er al ineens 5 coupletten op papier. Na een tijdje doorgefietst te hebben ging Iris zich omkleden en direct na huis om haar producer opnieuw te bellen. Ze belde Roy en zei: “Ik weet wat we gaan doen, we gaan een kerstliedje opnemen!”. Roy vond dat een fantastisch idee en niet veel later stonden ze samen in de studio voor de opnames van haar eerste kerstliedje en kwamen ze tot het idee dat er dan ook wel een super leuke kerstclip bij moest komen en die kwam er dan ook. Ook nu heeft Iris ervoor gekozen om de gehele radio en tv promotie omtrent haar nieuwe single over te laten aan Bertie Verplak.