Henk-Jan Tangenberg brengt oude piraten hit als kerstsingle!

’De Zilveren Ster‘’ zo heet de nieuwe kerstsingle van HenkJan Tangenberg. Deze oude piraten Kerstklassieker van Siska & The Rainaldo’s uit 1977 is verzien van een fris  arrangement en geproduceerd door Martin Sterken.


Hoewel deze kerstsingle niet gepland stond kriebelde het in November bij HenkJan en besloot hij
samen met zijn producer deze oude piraten hit op te nemen.

HenkJan heeft de piratenmuziek heel hoog in het vaandel staan en vond dit een hele geschikte
keuze.


Na zijn debuutsingle ‘’Tijd voor gezelligheid’’
in 2018 is het enorm hard gegaan met het uitbrengen van singles. ‘’De Zilveren Ster’’ is namelijk alweer de zevende single van HenkJan Tangenberg en tevens de kerst opvolger van Daarom hou ik van het kerstfeest, zijn eerste kerstsingle uit 2019.