Groesbeek… Daar zit muziek in… Deel 2

Groesbeek staat al heel lang bekend als een dorp vol muzikanten, zangers en zangeressen. Wie herinnert zich niet de vele orkestjes en bands uit het heuveldorp die menig feest in het gehele land hebben opgeluisterd. Wie kent niet de hits van onder meer The Sunstreams, Blitz, en de Belcanto’s? 

In 2018 werd het CD album “Groesbeek… Daar zit muziek in…” uitgebracht Een overzicht van een deel van de huidige generatie Groesbeekse artiesten.

De opnames hebben net als het vorige album grotendeels plaats gevonden in Valkenburg bij Will Geerling van Studio Geerling. Het is album is werderom geproduceert en samengesteld door Huub Arents.

Met het samenstellen van het album is vooral gelet op het genre dat past bij de deelnemende artiesten en bevat dan ook een mix van smartlappen, meezingers, romantische instrumentale klanken en prachtige ballads gerealiseerd door de volgende Groesbeekse artiesten: Hans Weijers, William Smulders, Gerard Schoenmakers Helen Liebers, Frank Wijers, Hemmie Hermsen, Harm Wijnhoven, Theo van Blitz, Michiel Kok, Leo Wijnhoven, Angela Teunissen, Gerrie Liebers, Henk Janssen, Tonny Pouwels, Theo Peters & Wim Gerritzen, Jan Janssen en Willemz & Janzzen.

Ter nagedachtenis aan twee bekende overleden artiesten Wim Liebers (2016) en Theo Diepenbrock (2018) komen er twee bonus tracks op te staan met liedjes van hen die nooit landelijk zijn uitgebracht. Het album is een initiatief van Marlique Music.