GERRIE EN RON VIEREN KERST MET “SILENT NIGHT”

Het aloude nummer “Silent Night” wat nog meer bekendheid kreeg door Garth Brooks is opnieuw opgenomen in eigen studio door het duo Gerrie en Ron. Dit duo uit Apeldoorn wat O.a. bekend is in de Country wereld had dit nummer al een tijdje liggen, maakte er een leuk clipje bij en plaatste dit op facebook, gewoon omdat zij het zelf mooi vonden.


Daar kwam zoveel positieve reacties op, dat ze toch besloten om het uit te brengen.
Dit prachtig nummer Silent Night” met een geweldige mooie samenzang van dit duo, brengt een ieder dat juiste ultieme kerst gevoel, hiermee willen Gerrie en Ron alle fans bedanken en een heel fijn kerstfeest toe wensen. Natuurlijk willen zij alle radiozenders en Dj’s bedanken voor Airplay die zij mochten krijgen in dit bewogen corona jaar en wensen jullie dan ook fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2022 toe.