Zingende Tegelzetter John van de Meent lanceert debuutsingle “Nu lacht geluk me toe”.

De Utrechtse levensgenieter John van de Meent die in het dagelijkse leven tegelzetter is kwam in de plaatselijke kroeg een producer tegen van Future Music Europe. Voor de grap zei John kun je voor mij niet een single opnemen en de producer zei geen probleem gaan we doen.

Hierna ging alles in de versnelling en binnen een week stond John in de studio om zijn versie van Nu lacht geluk me toe op te nemen bij Anro Productions. In overleg met de producer is besloten om het nummer uit te brengen omdat het zo leuk klonk. Er is een bijpassende clip bij gemaakt door The Clip Academy NL en er is besloten om het uit te brengen op het label Double You Music NL. Wat als een grap ontstond is nu een serieus product geworden wat nog goed klinkt ook. Of dit een eenmalig iets is valt dus nog te zien, misschien is er wel een nieuwe volkszanger opgestaan.