Twee bijzondere singles van Ri-Style

Een Engelstalige feel good kersttrack van Nederlandse bodem! Zo wil Ri-Style zijn nieuwe track graag noemen. Ri-Style (Richard Sprokkereef) schreef het nummer in eerste instantie in het Nederlands en was niet bedoeld als kersttrack. Oorspronkelijk heet het nummer “Ja, ik wil” en heeft een echt trouwthema.

Nadat enkele mensen uit het vak er een rasecht kerstnummer in zagen werd besloten om naast de Nederlandse versie een Engelstalige kerst versie te schrijven. Het resultaat is een all time feel good kerstnummer dat de titel Christmas time kreeg. Christmas time heeft alle ingrediënten wat een up-tempo kersttrack moet hebben en is daarmee de derde release van Ri-Style die ook voor deze track samen werkte met componist Ton Snijders.

Snijders is één van de mensen achter o.a. Frank Boeijen en Stef Bos.

Richard en Ton kennen elkaar uit de muziekwereld en besloten ongeveer een jaar geleden een samenwerking aan te gaan. Zowel de Nederlandse versie “Ja, ik wil” als de Engelstalige kerst versie Christmas time verschijnen vandaag en zullen op het debuutalbum van Ri-Style komen te staan dat naar verwachting in het voorjaar van 2022 al verschijnen.