Toni Euroni – We Vieren Weer Feest

Toni Euroni heeft op 18 November weer een nieuwe carnavalshit voor het jaar 2022 uitgebracht; ‘We Vieren Weer Feest’ Het Carnavalsseizoen van 2022 zal er misschien wat anders zijn dan we gewend zijn geweest, maar zodra het weer kan; vieren we weer feest!

Dit nummer is speciaal gemaakt voor de deelname aan het Kleigats liedjesfestival in Fijnaart. Helaas is dit evenement wegens de onlangs verscherpte Corona maatregelen afgelast, en kon de primeur van deze nieuwe Carnavalskraker niet doorgaan in de plaatselijke kroeg in ’t Kleigat (Fijnaart).

Het carnavalsmotto van het Kleigats carnavalsjaar 2022 luidt: “We Pakke Dun Draod Weer Op”. Dit thema loopt als een rode draad door dit nummer heen en de muziek is een variant van Chris Andrews – To Whom It Concerns. Het is een lekkere vrolijke feestplaat en ideaal om de polonaise op te lopen. De videoclip van deze nieuwe single is nog niet beschikbaar, deze staat gepland voor begin januari.

Wat er ook gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval!

Toni Euroni heeft op 18 november weer een nieuwe carnavalshit voor het jaar 2022 uitgebracht; ‘We Vieren Weer Feest’
 
Het Carnavalsseizoen van 2022 zal er misschien wat anders zijn dan we gewend zijn geweest, maar zodra het weer kan; vieren we weer feest!
 
Dit nummer is speciaal gemaakt voor de deelname aan het Kleigats liedjesfestival in Fijnaart. Helaas is dit evenement wegens de onlangs verscherpte Corona maatregelen afgelast, en kon de primeur van deze nieuwe Carnavalskraker niet doorgaan in de plaatselijke kroeg in ’t Kleigat (Fijnaart).
Het carnavalsmotto van het Kleigats carnavalsjaar 2022 luidt: “We Pakke Dun Draod Weer Op”
Dit thema loopt als een rode draad door dit nummer heen en de muziek is een variant van Chris Andrews – To Whom It Concerns.
Het is een lekkere vrolijke feestplaat en ideaal om de polonaise op te lopen. De videoclip van deze nieuwe single is nog niet beschikbaar, deze staat gepland voor begin Januari.
Wat er ook gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval!