The Brunettes Komproe geven kerstconcert – A December to Remember

Vrijdag 10 december is dé avond; een prachtig kerstconcert in de Semsstraatkerk in Stadskanaal – ‘A December to Remember’! Het belooft een bijzondere avond te worden, met medewerking van Jasper Wever (finalist The Voice of Holland 2021) en Davey van der Sluis. Dit alles onder begeleiding van een driekoppige band, maakt het een intiem geheel.

“We houden van de lichtjes, de kerstboom, versieringen, samen zijn met familie en kerstmuziek maakt dat voor ons helemaal af. Daarom is een eigen kerstconcert eigenlijk een droom die uitkomt. We willen mensen laten genieten en samenkomen, zeker in deze Decembermaand.”

De talentvolle The Brunettes Komproe zijn voor velen geen onbekenden, zo waren ze al te zien in diverse talentshows als Popstars (als groep) en TVOH (Mireille). Recent werden ze 2e in RTL-programma “All Toghether Now”, waarop ze besloten hun 1e eigen single Maar Ik Ben Ook uit te brengen. Een lekker poppy Nederlandstalig nummer, met soul en Motown invloeden. Eind vorig jaar brachten The Brunettes een Christmas Medley uit welke uiteraard niet mag ontbreken 10 december.

 

Tickets zijn online verkrijgbaar via https://brunetteskomproe.nl á € 12,50 excl. servicekosten.