Robin Topper – Nu weet ik dat jij

“Onder het label ‘Topper Music’ breng ik mijn tweede single uit: ‘Nu weet ik dat jij’ en dat is daarmee al mijn derde eigen single. Dit nummer heb ik wederom samen met Ger Oerlemans, met wie ik ook al mijn vorige single ‘Geef mij nog een kans’ maakte, uitgebracht.

De samenwerking was ditmaal intenser, omdat ikzelf van A tot Z betrokken ben geweest bij de creatie van dit nummer. Het nummer ligt dichtbij mijzelf en heeft zeker een autobiografisch tintje. Topper Music heeft de vorige keer voor veel verandering gebracht in mijn zangcarrieÌ€re. Bij dit nummer ben ik zelf gaan helpen met schrijven en dat maakt het nummer veel persoonlijker. Bij vorige nummers kon ik mijzelf vaak herkennen in teksten, maar nu zijn het mijn teksten/ verhalen. Dat maakt het nummer krachtiger en mijn passie voor de muziek vollediger. Een goed voorbeeld hiervan is de clip bij het nummer. Het is een fantastisch clip waar ik echt TROTS op ben”, aldus Robin.