Nieuwe single van: Nigel Andrews ‘Ik ga feesten’.

Al ruim 10 jaar tourt Nigel Andrews door het hele land om er een superfeest van te maken. Vanaf het moment dat hij het podium bestormt zullen bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren.

Nigel betrekt het publiek bij het optreden om er met z’n allen één groot feest van te maken. Door zijn ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op de wensen van het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Je kent hem van radio en televisie en zijn eigen hits: Ik Doe Mijn Eigen Ding, Laat Alles Los en Laat Mij Maar Leven. Door zijn jaarlijks terugkerende theatershows en concertreeksen weet hij zich prima in de kijker te werpen bij het publiek. Door te werken aan eigen repertoire probeert de feestzanger zich te onderscheiden van anderen en is hij klaar om Nederland te veroveren met zijn muziek.

Zijn nieuwe single heet ‘Ik ga feesten’.