Nieuwe ontroerende single Mick Harren

Zanger Mick Harren brengt een nieuwe single uit voor iedereen die een dierbare is verloren. Harrens moeder overleed onlangs aan de gevolgen van longkanker.

Het lied met de titel “Niemand” is voor Mick persoonlijk een ode aan zijn moeder, voor wie hij dag en nacht klaarstond tot aan haar laatste dag.

Mick: “Er waren plannen voor een real-life soap met mijn moeder en mij. We zouden oude verhalen ophalen in de Jordaan in Amsterdam, waar ze geboren en getogen was en aansluitend zou er gezongen worden, met mijn moeder spelend op haar accordeon.” “Een programma met haar ongezouten humor, met z’n tweeën in een kleine camper in combinatie met interviews van echte ouwe Jordanezen met hun prachtige verhalen. “

“Ik had al een aantal mensen uit de Jordaan benaderd en die vonden het een geweldig idee.” “Marijke Schaaphok, die verantwoordelijk is voor een aantal tv-programma’s vond het ook een fantastisch idee en we zouden een pilot gaan maken. Helaas is het er nooit van gekomen, want mijn moeder kreeg longkanker en na anderhalf jaar is ze uiteindelijk overleden.”

“Elke dag en nacht was ik bij haar en verzorgde ik haar, want zij was de vrouw die er altijd was voor mij en mijn kinderen. Voor de pilot werd mij gevraagd om mijn moeder zo nu en dan te filmen en die beelden door te sturen. Dat deed ik, maar het kwam er dus nooit van om deze te gebruiken voor tv opnames. Uiteindelijk heb ik een aantal beelden gebruikt in de montage van mijn videoclip.”

“Zo is het nummer voor mij een persoonlijk eerbetoon geworden aan mijn moeder. Maar Bram Koning, die ook hits van o.a. André Hazes jr. schrijft en ik hebben het nummer zo geschreven, dat het voor het publiek een neutraal nummer is geworden, dus voor iedereen die ook een dierbare is verloren. “

 

RTV Promotie Nel van Olm