Nick & Simon kerstcompilatie in aankomst: nieuwe kerstopname met Stefania!

Op vrijdag 5 november  verschijnt er een digitale compilatie “Christmas Favourites” met de meest populaire Nick & Simon kerstliedjes. Sinds jaar en dag brengen zij richting de donkere dagen sfeervolle nummers uit, en menig maal vulden zij in deze periode Ahoy of waren in het theater actief met hun kerstshows.

Dit maal namen zij hun eigen track “Christmas Time With You” op met de jonge getalenteerde zangeres Stefania. Stefania deed dit jaar mee aan het Eurovisie Songfestival en schitterde eerder bij het Junior Songfestival. Ook presenteert zij momenteel het populaire programma Kids Top 20 voor AVROTROS.

Op “Christmas Favourites” staan natuurlijk onvergetelijke kerstklassiekers als “Santa’s Party”. “Best Time Of The Year”, “Baby It’s Cold Outside”(met Katie Melua), “Give Me Back My Holiday” (met Matt Simons) en “Pak Van Mijn Hart”.

“Christmas Favourites” is vanaf vrijdag 5 november op de digitale portals te beluisteren en vanaf vandaag te pre-saven. Bij het pre-saven op Spotify loopt er een actie waarbij er kaartjes voor de aankomende theatertour Nick & Simon & Garfunkel te winnen zijn!