Mart Hoogkamer heeft opvolger Ik Ga Zwemmen.

Na het overweldigende succes met de laatste single van Mart, Ik Ga Zwemmen, is het de hoogste tijd voor een volwaardige opvolger, ondanks dat Ik Ga Zwemmen nog overal genoteerd staat in de diverse hitlijsten.

De laatste maanden zijn er veel verschillende en succesvolle auteurs aan de slag gegaan om een nieuwe hit voor Mart te schrijven. Toen Mart deze track hoorde was hij meteen helemaal verkocht en hoewel hij heel goed beseft dat we wellicht in een nieuwe (gedeeltelijke) lockdown periode zullen gaan wilde hij toch graag hiervoor kiezen. In plaats van wellicht een verwachte gevoelige ballad, wil Mart juist zijn positiviteit uitstralen door met de titel Neem Er Een Van Mij zijn fans aan te zetten om het beste te maken van de komende weken en er mét elkaar weer uit te gaan komen. De bijbehorende videoclip is geschoten in Club M in Noordwijk welke meteen is omgebouwd naar Club Mart. Op de dansvloer danst Mart de sterren van de hemel met 50 etalagepoppen wat een geweldig beeld geeft in deze tijd waarin afstand gehouden moet worden. Wanneer de voortekenen niet bedriegen dreigt dit weer een gigantische hit voor Mart te gaan worden in de aanloop naar 2 fantastische concerten in Ahoy op 8 en 9 april volgende jaar!

Tekst & Muziek: Jeroen Russchen, Robert Vredeveld, Robert Fisher.