JURGEN GEERS BLIJFT MET ZIJN NIEUWE SINGLE “ROSALIE” IN DE SCHLAGERSFEER


Jurgen Geers uit Harfsen komt alweer met zijn 7e eigen geschreven single in de Schlagersfeer. Ook in deze nieuwe single Rosalie zit een hoog schlagergehalte net als in bijna alle nummers van mij, natuurlijk is dat ook mede dankzij mijn vaste producer Martin Sterken.

Als er één iemand is die dat kan, dan is dat deze man wel. Hij weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie, aldus Jurgen Geers

Jurgen Geers is pas vanaf 2020 echt actief als soloartiest is, heeft hij al een aantal nummers uitgebracht namelijk; Naar het café” “Waarom“Verliefd” “Zonneschijn” “Terug in de tijd” Rozen en nu dan Rosalie De teksten schrijf ik allemaal zelf, vult Jurgen aan, dan kan ik er mijn eigen gevoel in leggen, zo ook van dit nieuwe nummer. Samen met mijn vaste team hopen wij dat ook Rosalie net als mijn vorige singles veel gedraaid gaan worden, ik ben enorm trots op dit eindresultaat.


Wie ik ook niet wil vergeten is Lana Wolf en
Jan de Vrieze, want zij staan garant voor het koorwerk en gitaarmuziek, echt een top team uit de studio van Martin Sterken.