Jordy Carrero – Trots (ALBUM)

Jordy Carrero, droomde vanaf het begin van zijn professionele zangcarrière om een heel album op te nemen en uit te brengen. De groei die Jordy doormaakte single na single zorgde voor een vrij snel groeiende schare fans, die ook al meerdere keren vroegen of er ook een album zou gaan komen.

Nu is het eindelijk dan zover, eigenlijk later dan hij zelf had gehoopt, mede door de corona pandemie, maar ook omdat je op een album wel een stuk diversiteit moet kunnen laten zien. Het album “Trots” is er een om door een ringetje te halen, diversiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit album. Jordy is dan ook met recht TROTS op het eind resultaat, ‘Een droom die werkelijkheid is geworden, ik had nooit kunnen denken dat ik ooit zo een prachtig album zou mogen maken. aldus een enthousiaste Jordy