Johnny Gold – Opa’s Ouwe Trekzak

Deze nieuwe productie is een samenwerkingsverband tussen de Gebroeders Ko & Johnny Gold wat heeft geresulteerd in deze absolute feesthit, die in aanloop naar, en zeker tijdens de komende feestperiode ( Apreski & Carnaval ) door alle zichzelf serieus nemende feest Dj’s zal worden omarmd !!

Ook deze productie is weer geproduceerd door Harald Queens, die inmiddels zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in het Nederlandstalige feestgenre, een single die vanaf de eerste seconde het ultieme feestgevoel oproept met een refrein wat na de allereerste keer al kan worden meegezongen .. veiligheidsgordels vast en bereid je voor op een seizoen van feest, feest en nog eens feest !!! Johnny Gold is inmiddels ook in België een graag geziene gast, en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk want zoals hij is er echt geen tweede exemplaar te vinden. Na o.a. Samenzijn, Manuela, Senteseksjun en Meisje zonder naam, zal deze single er voor zorgen dat alle Corona ellende voor even kan worden vergeten !!!