John Paul Chaccon komt met nieuwe single

John Paul Chacon werd geboren in San Jose te Costa Rica op 27 april 1993. Tegenwoordig woont hij in Oosterhout Nederland.

JP, zoals hij vaak genoemd wordt, wist al vroeg dat hij professioneel zanger wilde worden en startte zijn carrière op zijn 16e. Al snel volgden vele optredens door het gehele land.Tijdens zijn optredens zingt hij in verschillende talen, Nederlands, Spaans en Engels. Hij wil zich echter het liefst presenteren als Engelstalige zanger maar de Spaanstalige markt is een serieuze optie.

In 2018 scoort hij met zijn eerste single “Als ik met je dans” een leuke zomerhit. Inmiddels heeft hij zijn team versterkt met componisten/producers Marcel Schimscheimer en Bram Koning, twee mannen die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in de muziekbusiness. JP komt in november 2021 met zijn nieuwe single “I want your love”. Een geheel aangepaste eigen stijl die je mee terugneemt naar de hits van Rick Astley en René Froger. Een sound die je niet veel meer hoort tegenwoordig maar waar veel mensen met weemoed aan terug denken.

Hij ziet zichzelf niet als kroegzanger maar ambieert de grotere podia van theaters met een top liveshow. 2021 is het jaar voor de kickoff van de nieuwe John Paul Chacon. Feelgood danceble music!! Klasse en kwaliteit, dat is waar JP voor gaat.