Jaman – Als ik jou weer zie

Jaman presenteert met z’n nieuwe single ‘Als ik jou weer zie’ een spraakmakende plaat die zeker op gaat vallen tussen alle releases. De Nederlandstalige uitwerking op de remix van de Spotify- en TikTok hit ‘Neon Moon’ is geschreven door Femke Reuvers.

In de beleving van Verkooyen kan niemand anders dan Jaman het Nederlandse bloed op deze wijze inbrengen. Dit vanwege het genre dat hij normaal vertolkt. Omdat de track van origine een countryliedje betreft meende Jaman er goed aan te doen om dit terug te laten komen in de videoclip. ‘De dansjes die ze op TikTok doen zijn allemaal western tintje. Ik had het idee omdat mijn vrouw ook paardrijdt, een clip te laten maken met heel veel paarden en mooie meiden erin. Ik zie het dan ook meer als een knipoog naar het paardrijden / countryleven.