Henri van Velzen weer helemaal terug van niet weg geweest!!

De goedlachse Zwollenaar Henri van Velzen heeft al vele hitsingles op zijn naam mogen schrijven zoals o.a. “Vier vrienden”, “Bella Balkonia”, maar ook duetten met Jacques Herb, Het maakt mij niets meer uit”, en met Hein Migchelbrink, frontman van de legendarische  The Spitfires, met de Spitfires Medley” maar ook met zijn eigen zoon Bas van Velzen de bewerking van het prachtige André Hazes nummer “Kleine jongen”


Met “Voor mij is er maar één dat ben jij” komt Henri van Velzen met zijn eerste single na zijn hartoperatie. Henri heeft, na een tijdje revalideren en rustig aan te hebben gedaan voor een goed herstel, er weer helemaal zin in en heeft weer veel energie om als vanouds weer op de podia ’s, kroegen en feestzalen een feestje te bouwen. Ook met deze single “Voor mij is er maar één dat ben jij”, geproduceerd door zijn vaste producer Martin Sterken, zal Henri weer hoge ogen gooien. Een heerlijke feestplaat met een lieve boodschap.

In de videoclip, welke volgende week zal
verschijnen is te zien wie degene is waar hij dit nummer voor zingt. (Het zal een verrassende onthulling zijn)