Goossen Luytjes maakt sportverenigingen blij met ‘Bij ons in de kantine’

Als je de titel ‘Bij ons in de kantine’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de klassieker van De Havenzangers. De nieuwe single van Goossen Luytjes heeft dan wel dezelfde titel, maar is uit compleet ander hout gesneden.

De credits voor deze productie gaan volledig naar Martin Sterken. Hij heeft een plaat gemaakt die blijft hangen en makkelijk op te pakken is. Net zoals z’n debuutsingle ‘Rode Rozen’ verschijnt deze track bij RoodHitBlauw producties. Goossen presenteerde afgelopen mei z’n eerste single. Hij was daar heel erg blij mee, ‘Als je start met een muzikale carrière ben je natuurlijk erg enthousiast en begin je ergens aan. Omdat de sound die Martin Sterken produceert mij aanspreekt belde ik hem op of hij iets voor mij kon betekenen. Ik was trots toen hij zei…kom maar langs. Tijdens het eerste telefoongesprek gaf ik hem een aantal steekwoorden die ik graag terug wilde zien in mijn nieuwe liedje. Daarnaast moest het feest in een driekwartsmaat zijn.

Tijdens het eerste fysieke contact met Martin was ook mijn gezin aanwezig. Bij binnenkomst in de studio hoorden we al muziek op de achtergrond. Ik zei tegen mn vrouw, kijk…dat bedoel ik nou. Het bleek dat Martin al voor mij bezig was en dat het mijn liedje “Bij ons in de kantine” betrof. Het sport gerelateerde nummer kan werkelijk in elke Bedrijfs en/of Sportkantine worden gedraaid’, glundert Goossen. N.a.v. deze single wordt binnenkort de verkiezingsactie “De gezelligste kantine van Nederland’ gestart. Meer info volgt spoedig op de socials van Goossen, via pers en
platenlabel RoodHitBlauw.

De videoclip, opgenomen door T.C.A. bij Bar Sportief Stadsweiden in Harderwijk, zal ter
promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Een hoofdrol hierin is weggelegd voor Johan Vlemmix die op komische wijze gele en rode kaarten uitdeelt aan personen die ‘een overtredingmaken.