FEYLUS EINDIGT ZOMERTIJD MET “MARINA”

Op de dag dat de zomertijd eindigt in Europa, zijn er ook werelddelen waar de zomer begint. Doordat de muziek van Feylus internationaal te horen is heeft hij daarom besloten om het zomerse nummer “Marina uit te brengen.  


Feylus is een zanger en songwriter en woonachtig in Nijmegen en heeft al veel in de muziekwereld gedaan. Zo toerde hij met de pop/rockband Felipe veel in Zuid Amerikaanse landen en stonden ze in het voorprogramma van de populaire Mexicaanse Popband ‘Camila’
Louis Arteaga wat zijn echte naam is, besloot solo verder te gaan als FEYLUS wat staat voor
emotie, nostalgie, liefde en liefdesverdriet.
Zijn muziek wordt over het algemeen beschreven als Latin pop met een mix van Urban en kenmerkt zich om zijn traditionele en romantische teksten
Zo ook zijn nieuwe nummer “MarinaHet is een nummer dat gaat over wanneer je geïnteresseerd bent in iemand die je niet kunt bereiken. Het is een liefde die soms in het echte leven voorkomt, als je je minder voelt in vergelijking met de persoon van wie je houdt.


Ik heb het nummer Marina genoemd
omdat het en mooie naam is en ook omdat mijn moeder zo heette.

Samen met mijn goede vriendin Alih Jey
uit Los Angeles heb ik ook deze tekst geschreven. Zij schrijft samen met mij al mijn teksten , ook omdat zij mijn liefdesleven kent, Aldus Feylus.