d’Z brengt nummer uit samen met Vivian Veronique

De Nederlandse drummer, componist en producer d’Z (d’Zee) heeft een grote passie voor groove-based liedjes met uitdagende harmonieën en positieve teksten.

Zijn samenwerking met Katie Léone (voormalig zangeres van de Britse Acid-Jazz band Incognito), de Grammy Nominee Sandra St Victor (o.a. bekend van de Amerikaanse band The Family Stand, Curtis Mayfield, Prince), ontving veel positieve reacties. CONVICTION ft soulzanger Freddi Lubitz bereikte in 2018 #1 in het Verenigd Koninkrijk in de Jazz Juice charts, terwijl in hetzelfde jaar LOVIN’ & DANCIN’ ft Katie Léone werd uitgeroepen tot ‘Best Song of the Year” door de Britse DJ David Bishop. Samen met zangeres Vivian Veronique schreef en bracht d’Z het nummer SUNLIGHT uit wat inmiddels te downloaden en te streamen is via de diverse portals. Ook voor 2022 staan er mooie muzikale plannen zo zal d’Z nieuwe muziek uitbrengen in samenwerking met diverse vocalisten.