De nieuwe single van Piet Sancho heet  ‘Altijd Sinterklaas!’

Piet Sancho was de afgelopen jaren veelvuldig tezien in verschillende films en tv programma’s. Dit jaar staat hij wederom op de planken met Jochem van Gelder in ‘De Pepernotenshow’ op 27 November in Steyl.

Dat Piet Sancho niet meer weg te denken is rondom sinterklaastijd staat vast. Vorig jaar verraste hij heel Nederland met zijn single ‘1,2,3, Pietenmagie’ in de videoclip werd Sinterklaas geadviseerd door niemand minder dan Bram van der Vlugt.

De nieuwe single ‘Altijd Sinterklaas’ zal iedereen verrassen en is de tweede single uit het vernieuwde team dat zich in 2020 rondom Sancho vormde. De single is geschreven en geproduceerd door Rick Pols en Linda Pols van WeKnow Music. Al eerder was dit duo verantwoordelijk voor hits van De Club van Sinterklaas & De Grote sinterklaasfilm. Onlangs tekende Sancho bij platenlabel Kidz Kreative samen met het huidige team zullen zij het management en de releases verzorgen rondom deze kindervriend.

Hellevoetsluis vormde het decor voor de videoclip van de nieuwe single. Zo werden er opnames gemaakt op een van de pakjesboten en zijn er verschillende bekende te zien in de videoclip. Urban Dance Studio uit Venlo voorzag de videoclip weer van coole dansmoves van zowel de kids als van de pieten. De single ‘Altijd Sinterklaas’ is vanaf nu online verkrijgbaar en te zien op Youtube.