Bep en Bert en de Nazaten – Als ik jou zie, dan moet ik huilen & Het elfde gebod

De rasechte Amsterdamse voormalige kroegeigenaren Bep en Bert Bokking maakten vorig jaar van de nood een deugd en produceerden vanuit een gebbetje een aantal dolkomische afleveringen van hun online TV-programma DWBB: De Wereld via Bep & Bert, waarin hun eigen Oer-Hollandse gehaktballenmuziek een belangrijke rol speelt.

Ze brachten inmiddels 7 singels uit. En aan de vooravond van de 11de van de 11de zag op 10 november hun nieuwste kraker “Als ik jou zie, dan moet ik huilen” het daglicht… met als Bonus track: Het Elfde Gebod. Twee aanstekelijke meezingers uit hun onlangs gelanceerde 1ste sit-com: Bep & Bert op re-integratie. Draai ze vooral vaak zodat er weer een beetje kan worden gelachen na al die ellende!  De bijbehorende clips zijn trouwens ook zeker de moeite waard!