“Alles verandert” nieuwe single Suzy Dexter

Suzy Dexter bracht september 2021 haar debuut Zink met me mee uit.  In oktober volgde Oktober, waarvan Frits Spits in De Taalstaat zei dat hij een bord uit zijn handen liet vallen toen hij het hoorde – zo mooi vond hij het. Een groot compliment. Deze maand verschijnt Alles verandert.

Eind november zal er een Kerstnummer verschijnen terwijl voor oktober 2022 de release van het album staat gepland.

Na een ernstig ongeluk in 2017 was het muzikaal een tijdje (noodgedwongen) stil rondom Suzy Dexter. Zij bouwde in de afgelopen jaren rustig aan een nieuw oeuvre dat niet meer Engelstalig maar Nederlandstalig bleek.  De nummers die ze schreef blikken terug op een periode van veranderingen. Dit zal dan ook het thema zijn van het nieuwe album. Hoe gaan we om met een situatie waarin we ongevraagd met een grote verandering worden geconfronteerd? Een ode aan de menselijke veerkracht, ons vermogen tot aanpassing, aan liefde en vriendschap.