ALBERT KOETZIER Ik zet je bed wel in de kroeg

Albert Koetzier is al een tijdje bezig met de voorbereiding van z’n allereerste album welke in het begin van 2022 zal verschijnen.

Een groot aantal nummers zijn geschreven door Co van Raaijen. Ik had hem benaderd vanwege zijn spraakmakende teksten die hij voor tal van artiesten, waaronder Peter Beense, Rob van Daal en Sasja Brouwers had geschreven.

‘Ik zet je bed wel in de kroeg’ is ook zo’n lied uit het leven gegrepen. Naast de tekst die de lading dekt is muzikaal alles uit de kast gehaald door producer Ger Oerlemans.

‘Ik zet je bed wel in de kroeg’ verschijnt vandaag bij Storm Records en is vanaf dat moment te streamen via de bekende kanalen. De clip, eveneens geproduceerd door Ger Oerlemans, is te bewonderen op YouTube en de socials van Albert Koetzier.